Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2019 – Θεσσαλονίκη 08-10/11/2019»

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση «Philoxenia 2019 – Θεσσαλονίκη 08-10/11/2019» στο περίπτερο 15, stand 33.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε στην έκθεση ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Βαβλιάρας. Στην αποστολή της Περιφέρειας συμμετείχαν με εκπροσώπους τους οι Δήμοι Αμυνταίου,  Βελβεντού, Βοΐου, Δεσκάτης και Νεστορίου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα μέλη της αποστολής της Περιφέρειας πραγματοποίησαν σημαντικό αριθμό επαφών με επαγγελματίες του τουρισμού, tour operators, ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους τουρισμού και bloggers από χώρες του εξωτερικού και της Ελλάδας, προβάλλοντας την ως προορισμό ποιοτικών διακοπών για όλες τις εποχές του χρόνου.

Από την πλευρά των ξένων πρακτόρων και των ανθρώπων του τύπου υπήρξε έντονο ενδιαφέρον να γνωρίσουν τον προορισμό και τα προϊόντα του, επισκεπτόμενοι τη Δυτική Μακεδονία.

Οι εκθέτες και οι επισκέπτες της έκθεσης ενθουσιάστηκαν από την ποιότητα και τη γεύση των ιδιαίτερων προϊόντων της Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη και συμφωνήθηκε η άμεση έναρξη εκτεταμένης συνεργασίας για την προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στις κυριότερες διεθνείς τουριστικές αγορές με συντονισμένες ενέργειες προβολής και μάρκετινγκ.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019