Ανάθεση παροχής υπηρεσιών Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (ΥΠΔ) – Data Protection Officer (DPO) στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τον Κανονισμό (EE) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 και το Ν. 4624/2019 (ΦΕΚ 137Α/29-08-2019), για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους

GDPR eu logo

Ανάθεση παροχής υπηρεσιών Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (ΥΠΔ) – Data Protection Officer (DPO) στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τον Κανονισμό (EE) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 και το Ν. 4624/2019 (ΦΕΚ 137Α/29-08-2019), για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους

» Διαβάστε περισσότερα

Ανάθεση παροχής υπηρεσιών υπεύθυνου προσωπικών δεδομένων στα πλαίσια του Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με αριθμό 679/2016 (General Data Protection – GDPR) για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

GDPR eu logo

Ανάθεση παροχής υπηρεσιών υπεύθυνου προσωπικών δεδομένων στα πλαίσια του Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με αριθμό 679/2016 (General Data Protection – GDPR) για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

» Διαβάστε περισσότερα

Παροχή Διευκρινήσεων σχετικά με την αριθμ. 125202/10550 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση υπηρεσιών συμμόρφωσης, προσαρμογής και υποστήριξης ως προς τον νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με αριθμό 679/2016 (GDPR)

Διευκρινήσεις

Σχετ. 1. Η αριθμ. 125202/10550 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.   Το από 16/07/2018 μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου. Κατόπιν τηλεφωνικών αιτημάτων, για παροχή συμπληρωματικών πληροφοριών και διευκρινήσεων, επί της αριθμ. 125202/10550 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και κατόπιν των σχετικών απαντήσεων που δόθηκαν από την Δ/νση Διοίκησης, προς την υπηρεσίας μας διευκρινίζονται  τα εξής: 

» Διαβάστε περισσότερα

Ανάθεση υπηρεσιών συμμόρφωσης, προσαρμογής και υποστήριξης ως προς τον νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με αριθμό 679/2016 (General Data Protection – GDPR) για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

GDPR eu logo

Ανάθεση υπηρεσιών συμμόρφωσης, προσαρμογής και υποστήριξης ως προς τον νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με αριθμό 679/2016 (General Data Protection – GDPR) για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

» Διαβάστε περισσότερα