Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης

Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης η κ. Αικατερίνη Δαδαμόγια.

Δαδαμόγια Κατερίνα - Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

Σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με αντικείμενο την “Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής”. Εν συνεχεία στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με αντικείμενο τη “Διασφάλιση Ποιότητας”.

Έχοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τομέα της εκπαίδευσης, αποφοίτησε από την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., ενώ παράλληλα πιστοποιήθηκε από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Είναι ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών του Ε.Φ.Ε.Τ. και στο μητρώο εισηγητών Λ.Α.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ.

Υπέρμαχος του θεσμού της δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εξειδίκευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα αντικείμενα της κλινικής διατροφής, του μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων, της διοίκησης νοσοκομείων και της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας, συνεργαζόμενη με Ο.Τ.Α. και με ιδιωτικό Ι.Ε.Κ., από το 2014 μέχρι και σήμερα. Παράλληλα, ασχολείται με τη συμβουλευτική και την εκπόνηση μελετών I.S.O. και H.A.C.C.P. για επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων, καθώς και με την κατάρτιση του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων και των νέων αγροτών, σε συνεργασία με Κ.Ε.Κ. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε αγροτικά κτηνιατρεία της Π.Ε. Κοζάνης (Κοζάνης και Σερβίων), στο Κτηνιατρικό Εργαστήριο Κοζάνης, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, στον ΕΛ.Ο.ΓΑ.Κ., στην Ε.Α.Σ. Κοζάνης και σε ιδιωτικό κτηνιατρείο.

Έχοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά και επιστημονικά θέματα του κλάδου της, εκλέγεται μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Δυτικής Μακεδονίας από το 2011.

Τα τελευταία πέντε έτη κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρωματικών Φυτών και Οπωροκηπευτικών Βοΐου κατά την περίοδο 2013-2017, κατέχοντας τη θέση του Γενικού Γραμματέα. Εκπροσωπεί το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στην υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Από το Σεπτέμβριο του 2019 είναι Εντεταλμένη Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με το συνδυασμό του Περιφερειάρχη Κασαπίδη Γιώργου και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Δυτικής Μακεδονίας.

Από τον Μάρτιο του 2020 είναι Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης (ΕΠΤΑΚ) ΠΕ Κοζάνης.

Μιλάει αγγλικά, γερμανικά και τούρκικα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο 2461351590

Διεύθυνση Διοικητήριο Δημοκρατίας 27, 2ος όροφος

e-mail a.dadamogia@pdm.gov.gr