Παράδοση από την Περιφέρεια στον ΑΙΟΛΟ Μακεδονίας του Γεωργικού Ελκυστήρα (β)

Παράδοση από την Περιφέρεια στον ΑΙΟΛΟ Μακεδονίας του Γεωργικού Ελκυστήρα

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Παράδοση από την Περιφέρεια στον ΑΙΟΛΟ Μακεδονίας του Γεωργικού Ελκυστήρα.

Παράδοση από την Περιφέρεια στον ΑΙΟΛΟ Μακεδονίας του Γεωργικού Ελκυστήρα.

Παραδόθηκε από την Περιφέρεια ολοκαίνουργιος ο γεωργικός ελκυστήρας στον Πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου «ΑΙΟΛΟΣ» Δημήτρη Ορφανίδη (Αντιδήμαρχο Εορδαίας) και τους γυμναστές του Συλλόγου Κώστα Κοροσίδη και Παύλο Σισμανίδη μετά το αίτημα του Δ.Σ. και την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη στην συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής της 23/3/2021 που ενέκρινε την ένταξη του στο ΕΑΠ 2012-2016 με προϋπολογισμό 12.400,00 με Φ.Π.Α.

Περιχαρής ο Πρόεδρος και οι ακούραστοι προπονητές με τις παγκόσμιες και πανελλήνιες διακρίσεις, ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη και τα μέλη της Ο.Ε. για την σημαντική αυτήν παραχώρηση και πολύ χρήσιμη στο τεράστιο έργο που επιτελείται στην περιοχή, στις εγκαταστάσεις του κλειστού σταδίου «Δημήτρης Αραπογλίδης» (πρώην αποθήκη Ε.Γ.Σ.) αλλά και το στάδιο ρίψεων που την μέρα των εγκαινίων του η Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου χαρακτήρισε ως την καλύτερη υποδομή πανελληνίως στο άθλημα.

Δήλωσαν μάλιστα την πρόθεση τους να το παραχωρούν και σε άλλους συλλόγους της πόλης και της περιοχής δίνοντας για ακόμη μια φορά το παράδειγμα της ευγενούς άμιλλας στο πολυδιάστατο αθλητικό παρόν και μέλλον του τόπου.

Οι δηλώσεις των παραγόντων στο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=aQPztGPfs1A

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Αθλητικό Σωματείο Μακεδονίας Αίολος ιδρύθηκε το 1993.

Περιλαμβάνει 150 αθλητές στίβου από την πόλη της Πτολεμαΐδας και την ευρύτερη περιοχή. Οι επιτυχίες των αθλητών και των προπονητών τους με παγκόσμιες διακρίσεις και συμμετοχές αποτελούν περίτρανο παράδειγμα της αναγκαιότητας καλής λειτουργίας των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Άλλωστε η ενασχόληση των νέων με τις αθλητικές δραστηριότητες αποτελεί σημαντικό στόχο των κοινωνιών μας καθώς και των αυτοδιοικητικών αρχών.

Για την σωστή συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου καθώς και του περιβάλλοντα χώρου του, ήταν αναγκαία η προμήθεια ενός μικρού ελκυστήρα – τρακτέρ.

Το παρόν έργο αφορά την προμήθεια του γεωργικού ελκυστήρα που θα βοηθήσει στην σωστή συντήρηση και κοπή του χλοοτάπητα των γηπέδων του ΔΑΚ Πτολεμαΐδας.

 

Παράδοση από την Περιφέρεια στον ΑΙΟΛΟ Μακεδονίας του Γεωργικού Ελκυστήρα