Μια όμορφη εκδήλωση  για παιδιά πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Αιανή την Τετάρτη 1/6/2022 με θέμα τη Στοματική Υγιεινή 1b

Μια όμορφη εκδήλωση για παιδιά πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Αιανή την Τετάρτη 1/6/2022 με θέμα τη Στοματική Υγιεινή

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Μια όμορφη εκδήλωση  για παιδιά πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Αιανή την Τετάρτη 1/6/2022 με θέμα τη Στοματική Υγιεινή

Μια όμορφη εκδήλωση  για παιδιά πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Αιανή την Τετάρτη 1/6/2022 με θέμα τη Στοματική Υγιεινή.

Η Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας ξεκινά μια σειρά από εκδηλώσεις που στόχο έχουν την ενημέρωση του κόσμου σε ιατρικά θέματα πρόληψης, αντιμετώπισης και ευαισθητοποίησης.

Η αρχή έγινε από την Αιανή με την Εβδομάδα Υγείας.

Η κ. Πλιάχα Ολυμπία, Δ/ντρια Οδοντιατρικής Κλινικής Γ.Ν. Κοζάνης, συνοδευόμενη από τις νοσηλεύτριες κ. Καλαμάρα Αθανασία και κ. Τζέλλου Βασιλική ενημέρωσαν τα παιδιά γύρω από θέματα στοματικής υγιεινής και διατροφικών συνηθειών.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η καλή στοματική υγεία των παιδιών είναι σημαντική για την καλή συνολική υγεία και σωστή ανάπτυξη θέτοντας τις βάσεις για καλή υγεία στη μετέπειτα ζωή τους ως ενήλικες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Μαργαρίτης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιανής Βαβλιάρας Στέργιος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ρυμνίου Ιγνατίδης Θεόφιλος,  ο Διευθυντής Φλώρος Θεόδωρος, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αιανής.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν στα παιδιά Set οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα, ευγενική χορηγία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν στα παιδιά Set οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα, ευγενική χορηγία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.

 

Μια όμορφη εκδήλωση  για παιδιά πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Αιανή την Τετάρτη 1/6/2022 με θέμα τη Στοματική Υγιεινή 1 Μια όμορφη εκδήλωση  για παιδιά πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Αιανή την Τετάρτη 1/6/2022 με θέμα τη Στοματική Υγιεινή 2 Μια όμορφη εκδήλωση  για παιδιά πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Αιανή την Τετάρτη 1/6/2022 με θέμα τη Στοματική Υγιεινή 3 Μια όμορφη εκδήλωση  για παιδιά πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Αιανή την Τετάρτη 1/6/2022 με θέμα τη Στοματική Υγιεινή 4