Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Σε μία ειδική εκδήλωση η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στην κατάμεστη αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες των Αθλητικών Σωματείων και Αθλητικών Σωματείων Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης που διακρίθηκαν σε πρώτες θέσεις σε Παγκόσμιο, Ευρωπαϊκό, Βαλκανικό και Πανελλαδικό επίπεδο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για πρώτη φορά, μετά από ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, με σκοπό να προάγει τον αθλητισμό ως ιδεώδες και να τιμήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες της περιοχής μας, τους προπονητές τους, αλλά και τις οικογένειες τους, ως  ελάχιστη αναγνώριση για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φώτης Κεχαγιάς. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς.

Συνολικά βραβεύτηκαν 155  διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες στους οποίους απονεμήθηκε ειδική τιμητική πλακέτα.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις θα ακολουθήσουν στις Περιφερειακές Ενότητες Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις άριστες επιδόσεις δηλώντας την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφερειακής Αρχής σε όλα τα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και ανέφερε:

«Κάνουμε το ελάχιστο μπροστά σ’ αυτό το μεγαλειώδες που κάνουν οι αθλητές μας μέσα σε μία δύσκολη περίοδο. Το έχουμε ανάγκη μέσα από τις δικές σας επιδόσεις να δείχνουμε στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο την Ελλάδα που θέλουμε, και την Ελλάδα αυτή με τις επιδόσεις σας την ανεβάζετε ψηλά, με τις επιδόσεις σας ανεβάζετε ψηλά και την Περιφέρειά μας».

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 1 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 2 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 3 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 4 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 5 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 6 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 7 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 8 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 9 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 10 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 11 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 12 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 13 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 14 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 15 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 16 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 17 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 18 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 19 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Κοζάνης 20

Βίντεο: