120 κορυφαίοι hosted buyers από 35 χώρες συμμετέχουν στην Greek Tourism Expo 2016

Greek Tourism Expo 2016

 Η GREEK TOURISM Expo, η επίσημη τουριστική Έκθεση της Αθήνας,  η οποία θα πραγματοποιηθεί 25-27 Νοεμβρίου στο υπερσύγχρονο Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, συνεχίζει δυναμικά την προετοιμασία της διοργάνωσή της.

540x115_greek2016_grΜε την ήδη επιβεβαιωμένη συμμετοχή κορυφαίων εταιριών Tour Operating, MICE, PCO’s & Associations, η Έκθεση αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της Ελληνικής τουριστικής αγοράς και να αποτελέσει το κορυφαίο τουριστικό επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς.

120 Hosted Buyers – 35 Χώρες

  • 120 επιλεγμένοι Hosted Buyers από 35 χώρες (Ευρώπη, Σκανδιναβία, Βαλκάνια, Μέση Ανατολή, Ασία, ΗΠΑ και Καναδά) θα δώσουν το παρόν για Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες  στοχεύοντας σ τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών.
  • Διεθνείς Δημοσιογράφοι τουρισμού που θα συμμετέχουν στην Έκθεση θα προβάλλουν στα Διεθνή Μέσα το Ελληνικό τουριστικό προϊόν
  • Εκθέτες, ορισμένοι από τους οποίους αποτελούν τους leaders της Ελληνικής τουριστικής αγοράς, θα συμμετέχουν δυναμικά στη προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
  • Εμπορικοί Επισκέπτες του Τουριστικού αλλά και άλλων κλάδων της Ελληνικής και της διεθνούς αγοράς θα συναντήσουν τους εκθέτες για να προσφέρουν στην εκθεσιακή τους συμμετοχή πολλαπλασιαστική αξία με νέες συνεργασίες.

Η καρδιά της Έκθεσης: Τρεις μεγάλοι κλάδοι 

Η Έκθεση θα εστιάσει το ενδιαφέρον της σε τρεις μεγάλους τομείς τουρισμού: Leisure, MICE και Luxury Travel.

Ιδιαίτερη  έμφαση στους κλάδους MICE & Business Travel   

Επιλεγμένοι Buyers από το εξωτερικό που διοργανώνουν Meetings, Incentives, Conferences & Events για Διεθνείς βιομηχανίες φαρμάκων και  αυτοκινήτων, τραπεζών, ασφαλιστικών εταιριών, ποδοσφαιρικών ομάδων, αθλητικών clubs, νοσοκομείων, Επιμελητηρίων, Οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ.λ.π. θα συμμετέχουν στην Έκθεση και θα πραγματοποιήσουν πολύ σημαντικά Β2Β meetings με τους εκθέτες.

Η δυναμική των Β2Β meetings ισχυροποιείται από τη συμμετοχή Associations, μεγάλων πολυεθνικών εταιριών και Υπουργείων άλλων κρατών.

Ειδική Section Hospitality Management & E-travel

Για τις υπηρεσίες Hospitality management, e-travel, καθώς και τα συστήματα εφαρμογών πληροφορικής για ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία, μία πλειάδα εκθετών θα παρουσιάσει στους επισκέπτες καινοτόμα προϊόντα και λύσεις.

Διεθνείς Δημοσιογράφοι Τουρισμού θα προβάλλουν τους Έλληνες Εκθέτες και το Ελληνικό τουριστικό προϊόν

Δημοσιογράφοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ολλανδία και την Ιταλία, έχουν προσκληθεί και θα παραβρεθούν στην Έκθεση. Οι Δημοσιογράφοι, μεταξύ άλλων, θα επισκεφθούν τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, θα ξεναγηθούν στο Μουσείο Ακρόπολης και θα γευματίσουν στο Ιστορικό Τρίγωνο της Αθήνας.

SPECIAL EVENTS

Εκδήλωση Ξ.Ε.Ε.: Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος θα παρουσιάσει την εκδήλωση με θέμα:

«Διαδυκτιακές δράσεις Ξ.Ε.Ε. που συμβάλλουν στην προώθηση του Ελληνικού τουρισμού: Ηλεκτρονική πλατφόρμα TRIP1ATHENS.COM»

Εκδήλωση ΤΕΕ: Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της Έκθεσης την εκδήλωση με θέμα:

«Αρχιτεκτονική αναβάθμιση των Ξενοδοχείων και των Τουριστικών Μονάδων- Υποδομές και Σχεδιασμός για την Ανάπτυξη του Υψηλών Προδιαγραφών Ιατρικού Τουρισμού»

Η Έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα των: Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, ΕΟΤ, ΞΕΕ, HAPCO & ΤΕΕ

Την Έκθεση τιμούν με την χορηγία τους

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: IT CONCEPT

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: ALPHA BANK, EVERMORE CRUISES, SOFITEL, ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΥΔΡΑΪΚΗ, MUSEUM HOTEL, CHAUFFEUR GREECE, DOMOTEL, RADISSON BLU HOTEL, GRECOTEL, TSOKAS, ATHENS INSIDERS, ETOILE

Συνημμένα: το ΔΤ για buyers (pdf)