Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση Market Expo 2018 1β

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση Market Expo 2018

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Έκθεση Market Expo 2018 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, που αποτελεί την πληρέστερη έκθεση τροφίμων και ποτών για δυναμικούς κλάδους της Ελλάδας όπως τα τρόφιμα, τα ποτά, τα παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε καθ΄ όλη την διάρκεια, από Παρασκευή 5 έως Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 με περίπτερο προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Η παρουσία στην έκθεση, στόχο είχε την προβολή της τοπικής αγοράς, την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της δυναμικής των επιχειρήσεων των κλάδων που συμμετείχαν καθώς επίσης και την ανάπτυξη των συνεργασιών.

«Η Περιφέρεια στηρίζει τον Αγροδιατροφικό τομέα συμμετέχοντας στην έκθεση και φιλοξενώντας στο περίπτερο δέκα επιχειρήσεις της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας. Προβάλει τα εξαιρετικά προϊόντα της και δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να ενδυναμώσουν την παρουσία τους στην αγορά και να διευρύνουν τον κύκλο εργασιών τους», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Παναγιώτης Κώττας.

 

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση Market Expo 2018 1 Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση Market Expo 2018 2 Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση Market Expo 2018 3 Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση Market Expo 2018 4 Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση Market Expo 2018 5 Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση Market Expo 2018 6 Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση Market Expo 2018 7 Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση Market Expo 2018 8 Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση Market Expo 2018 9