Τσιομπάνου Αικατερίνη

Ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης, Τσιομπάνου Αικατερίνη, ενημερώνει τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ότι θα τους δέχεται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης, Τσιομπάνου Αικατερίνη, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού ενημερώνει τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ότι θα τους δέχεται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας του Περιφερειακού Συμπαραστάτη είναι 2461351560 και 6947707014. Διαθέσιμη είναι και η ηλεκτρονική διεύθυνση info.psp@pdm.gov.gr.

Για το παρόν διάστημα συστήνεται στους πολίτες το να επιλέγουν την ηλεκτρονική ή την τηλεφωνική επικοινωνία. Εφόσον κρίνεται απαραίτητο θα πραγματοποιείται ραντεβού και θα τηρούνται τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Η ψυχραιμία και η επιμέλεια στην τήρηση των κανόνων υγιεινής πρέπει να είναι σύμβουλοι όλων μας αυτές τις μέρες. Συνεχίζουμε την εργασία προστατεύοντας τους συνανθρώπους μας και τον εαυτό μας.