Ημερίδα με θέμα: “Διασκεδάζω και μένω νηφάλιος”

ΔΔΕ Κοζάνης

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης μετά από πρόταση του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης και σε  συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, τον Δήμο Κοζάνης  και την  Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Κοζάνης, συνδιοργάνωσε την Δευτέρα και την Τρίτη  24 και 25 Φεβρουαρίου στο  Κοβεντάρειο  Κοζάνης, ημερίδα με θέμα “Διασκεδάζω και μένω νηφάλιος”.

Η χρήση και η κατάχρηση του αλκοόλ έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις και η πιο αποτελεσματική πρόληψη είναι η ενημέρωση των μαθητών μας.

Στόχος της εκδήλωσης  λοιπόν, ήταν  η ευαισθητοποίηση των  μαθητών   της πόλης, για να αποφύγουν τα επικίνδυνα  επεισόδια οξείας μέθης και αλκοολισμού, ιδιαίτερα την περίοδο τις αποκριάς και των σχολικών εκδρομών.

Συντονίστριες της επιμορφωτικής δράσης  η Κουτσιμανή Θεανώ Ωτορινολαρυγγολόγος και Γενική Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, η Νοτοπούλου Βασιλική,  Διευθύντρια του Γυμνασίου Ξηρολίμνης, Βιολόγος και η Λιάνα Αικατερίνη Παιδίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης Μαμάτσειο, και αντιπρόεδρος της εταιρείας προστασίας ανηλίκων.

Στη διημερίδα παραβρέθηκε η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ Βασιλική Βόντσα και τόνισε ότι οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν.

Ομιλητές

Σιδηράς Αναστάσης: Ειδικευόμενος παθολογίας και εντεταλμένος του Δήμου Κοζάνης
Μπρίκος Νικήτας: Ειδικευόμενος παιδιατρικής
Γούλα Παναγιώτα: Ειδικευόμενη παιδιατρικής
Μανακίτσας Αθανάσιος: Παιδοψυχίατρος
Ιερόπουλος Χρόνης: Αναισθησιολόγος
Νοτοπούλου Βασιλική: Βιολόγος εκπαδευτικός
Φωτεινή Καγιόγλου: Δικηγόρος, εκπαιδευτικός

Ημερίδα με θέμα: “Διασκεδάζω και μένω νηφάλιος” 2 Ημερίδα με θέμα: “Διασκεδάζω και μένω νηφάλιος” 1