Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Καστοριάς

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Καστοριάς

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων αθλητών και αθλητριών της Π.Ε. Καστοριάς που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Περιφερειακή Σύμβουλος Αμαλία Κούσκουρα, λόγω απουσίας τους Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος  και ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Κώττας.

Συνολικά βραβεύτηκαν 87  διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες στους οποίους απονεμήθηκε ειδική τιμητική πλακέτα, για τις διακρίσεις τους σε Παγκόσμιο, Ευρωπαϊκό, Βαλκανικό και Πανελλαδικό επίπεδο.

Οι βραβεύσεις  θα συνεχιστούν με αντίστοιχες εκδηλώσεις στις Περιφερειακές Ενότητες Γρεβενών και Φλώρινας.

«Αντλούμε δύναμη από τη δύναμή σας, προσπάθεια από την προσπάθειά σας. Ανοίγετε δρόμους γιατί ο αθλητισμός ανοίγει δρόμους, συντελεί στο να αναπτύσσονται συνέργειες, φιλίες», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο των αθλητών της περιοχής που στο πείσμα των καιρών κατάφεραν και πέτυχαν τους στόχους τους, συμπληρώνοντας ότι η Περιφέρεια στηρίζει με κάθε τρόπο όλα τα ζητήματα του αθλητισμού και των υποδομών των αθλητικών εγκαταστάσεων και θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον γιατί είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει σε αυτήν την τόσο σημαντική προσπάθεια.