Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση «FOCUS: The locative show 2019»

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση «FOCUS: The locative show 2019»

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Στη Διεθνή Έκθεση «FOCUS: The locative show 2019» στο Λονδίνο, συμμετείχε με την ιδιότητα του εκθέτη το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), όπου πρόβαλε στο stand P16 το κεντρικό μήνυμα του Εθνικού Δικτύου Film Offices: «Studio Greece Your Idea in Action!».

Στη συγκεκριμένη Έκθεση συμμετείχε και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ως μέλος του Δικτύου των Film Offices. Την Περιφέρεια εκπροσώπησε η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Όλγα Πουταχίδου μετά από πρόσκληση του ΕΚΟΜΕ.

Τα στελέχη του ΕΚΟΜΕ και τα μέλη της αποστολής του Δικτύου των Film Offices παρείχαν πληροφορίες στους επισκέπτες και στους επαγγελματίες που επισκέπτονταν την έκθεση για τις ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα στην υλοποίηση οπτικοακουστικών παραγωγών, αλλά πραγματοποίησαν συναντήσεις και επαφές προκειμένου να εξασφαλίσουν την ευρύτερη δικτύωση του Ελληνικού Δικτύου Film Offices.

Επιπροσθέτως, το ΕΚΟΜΕ πλαισίωσε την δυναμική του παρουσία στην έκθεση με εξειδικευμένες παρουσιάσεις στο κοινό των επαγγελματιών, με στόχο την μέγιστη ευαισθητοποίηση και ενημέρωσή τους για το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται πλέον στην Ελλάδα στο πεδίο των οπτικοακουστικών παραγωγών.

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση «FOCUS: The locative show 2019» Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση «FOCUS: The locative show 2019» Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση «FOCUS: The locative show 2019»