Ενημερωτική Εσπερίδα "Εξαγωγές στην Πράξη" στην Κοζάνη

Ενημερωτική Εσπερίδα “Εξαγωγές στην Πράξη” στην Κοζάνη

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Ενημερωτική Εσπερίδα “Εξαγωγές στην Πράξη” στην Κοζάνη

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Επιμελητήριο Κοζάνης συνδιοργανώνουν την ενημερωτική εσπερίδα με τίτλο “Εξαγωγές στην Πράξη”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 17:00 μ.μ., στην Αίθουσα Κοβεντάρειο στην Κοζάνη.

Η εσπερίδα αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για τους επαγγελματίες του κλάδου των εξαγωγικών επιχειρήσεων να ενημερωθούν για τις πρακτικές και τις στρατηγικές που οδηγούν σε επιτυχείς εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι θεματολογίες και οι εισηγητές περιλαμβάνουν:

  1. Εισαγωγή στις Εξαγωγές: Εισηγητής κ. Ιωάννης Δάρας, Διευθυντής Εξαγωγών.
  2. Εργαλεία Εξαγωγικού Marketing, Εκθέσεις και B2B Συναντήσεις: Εισηγητής κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, Πρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης & Διευθύνων Σύμβουλος.
  3. Εξαγωγές σε Τρίτες χώρες: Εισηγητής κ. Γιάννης Χαλδούπης, Σύμβουλος Εξαγωγών.

Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών και του Επιμελητηρίου Κοζάνης, με στόχο την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Παρακαλούμε τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής έως την Τρίτη 16 Απριλίου και ώρα 10:00 π.μ. στο συγκεκριμένο link: https://fnbkozani.gr/imerida/

Ενημερωτική Εσπερίδα “Εξαγωγές στην Πράξη” στην Κοζάνη