Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (9-4-2019)

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (9-4-2019)

Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (9-4-2019) – Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (9-4-2019)


@ Δ/νση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Για να κάνετε εγγραφή στο κανάλι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και να ενημερώνεστε άμεσα για νέα βίντεο πατήστε εδώ.

Για να δείτε όλες τις προηγούμενες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κάντε κλικ εδώ.

Να θυμίσουμε ότι στην απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (9-4-2019), τα θέματα είναι τα ακόλουθα:

1. Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης.

2. Έγκριση Δημοπράτησης και Έγκριση των Όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας για το έργο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ Ε.Ο. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΒΛΑΣΤΗΣ», Προϋπολογισμός: 204.000,00 € (με Φ.Π.Α.)

3. Έγκριση Δημοπράτησης και Έγκριση των Όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας για το έργο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΚΡΟΚΟΥ – ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΗΠΟΥ)», Προϋπολογισμός: 47.000,00 € (με Φ.Π.Α.)

4. Έγκριση όρων διακήρυξης και δημοπράτησης για το έργο: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, προϋπολογισμού δαπάνης 135.000,00 €.

5. Έγκριση 2ου πρακτικού ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του έργου: «Αντιπλημμυρική προστασία κοίτης ποταμού Τ.Κ. Σκλήθρου».

6. Έγκριση πρακτικού κατακύρωσης του Συνοπτικού Διαγωνισμού επιλογής αναδόχου ή αναδόχων για την εκτέλεση της υπηρεσίας της μαγνητοφώνησης και απομαγνητοφώνησης των πρακτικών 1) του Περιφερειακού Συμβουλίου 2) της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το έτος 2019. CPV: 79550000-4.

7. Έγκριση του πρακτικού (Ι) του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού, για την ανάθεση της σύμβασης του έργου: ΣΑΕ 050 με κωδικό 2012ΣΕ05000000 «Ολοκλήρωση ημιτελούς Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών» προϋπολογισμού: 3.500.000,00 € (με Φ.Π.Α.).

8. Έγκριση έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής.

9. Έγκριση δαπάνης και έγκριση της διενέργειας Ανοιχτού Διεθνούς Διαγωνισμού προμήθειας και μεταφοράς 10.800 τόνων αντιπαγετικού άλατος για τις ανάγκες αποχιονισμού και αντιμετώπισης του παγετού στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, και στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων δικαιωμάτων προαίρεσης 2.300 τόνων, προϋπολογισμού 756.000,00 € (συμπ. ΦΠΑ).

10. Έγκριση του πρακτικού (Ι) του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού, για την ανάθεση της σύμβασης του έργου: ΣΑΕΠ 541 με κωδικό 2014ΕΠ54100001 (Έδρα) «Καθαρισμός τάφρων στο Εθνικό Δίκτυο της Π.Ε. Καστοριάς».

11. Έγκριση του πρακτικού (Ι) του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού, για την ανάθεση της σύμβασης του έργου: ΣΑΕΠ 041 με κωδικό 2018ΕΠ54100001 «Αποκατάσταση – σταθεροποίηση κατολισθήσεων πρανών στην Ε.Ο. 20 Κοζάνης – Ιωαννίνων», προϋπολογισμού: 2.300.000,00 €, (με Φ.Π.Α.).

12. Έγκριση του πρακτικού (Ι) του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού, για την ανάθεση της σύμβασης του έργου: ΣΑΕΠ 541 με κωδικό 2014ΕΠ54100002 (Έδρα) «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Ε. Καστοριάς, έτους 2018, αρμοδιότητας ΔΤΕ (Έδρα)/ΠΔΜ».

13. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών για αναλύσεις (αρ. δειγμάτων 8) διοξινών και PCBs σε γάλα και κρέας βοοειδών και αιγοπροβάτων από κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις της περιοχής Αρμενοχωρίου στο Άργος Ορεστικό.

14. Έγκριση Δαπάνης για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ΗΡΑΚΛΗΣ» Πτολεμαΐδας, στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 5 Μαΐου 2019.

15. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την μουσική κάλυψη στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λεύκης «Άγιος Χριστόφορος» με την Π.Ε. Καστοριάς.

16. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών και συντήρηση – επισκευή φωτοτυπικών μηχανημάτων αρμοδιότητας Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Κοζάνης.

17. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της έκδοσης των πρακτικών Συνεδρίου Γρεβενών.

18. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ψυχρής ασφάλτου για τις ανάγκες του αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς.

19. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδη Θεόδωρου.

20. Τροποποίηση της με αρ. 3898/18 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

21. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης συντήρησης λογισμικού.

22. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης της διακίνησης της επείγουσας αλληλογραφίας των υπηρεσιών της Π.Δ.Μ. και της Π.Ε. Κοζάνης.

23. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης της διακίνησης της κοινής αλληλογραφίας των υπηρεσιών της Π.Δ.Μ. και της Π.Ε. Κοζάνης.

24. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης μαγνητοφώνησης απομαγνητοφώνησης των συνεδριάσεων των πρακτικών της Οικονομικής Επιτροπής.

25. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης μαγνητοφώνησης απομαγνητοφώνησης των συνεδριάσεων των πρακτικών του Περιφερειακού Συμβουλίου.

26. Τυπική επανέγκριση δαπάνης σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 560/19 απόφασης της Ο.Ε. σχετικά με την ανάθεση προμήθειας ανταλλακτικών.

27. Έγκριση ανάληψης και διάθεση πίστωσης της σχετικής δαπάνης και της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ελαστικών.

28. Έγκριση εκτός έδρας μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού Δυτικής Μακεδονίας, κ. Δασκαλόπουλου Αντώνη.

29. Έγκριση Δαπάνης για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με τους Πολιτιστικούς – Ποντιακούς Συλλόγους Ευρύτερης περιοχής Εορδαίας, της εκδήλωσης για την εκατονταετηρίδα από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, που θα πραγματοποιηθεί από 21 Απριλίου έως 19 Μαΐου 2019.

30. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδη Θεόδωρου.

31. Έγκριση ή μη της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης αυτών σε αναδόχους για διάφορες δαπάνες της Π.Ε. Φλώρινας.

32. Τυπική επανέγκριση δαπανών έργων ΠΔΕ έτους 2018.

33. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής του Ελληνικού Σχολείου PORT ADELAIDE GREEK SCHOOL, που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο 2019 από τις 25/04/2019 – 28/04/2019 στη Δυτική Μακεδονία.

34. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση εκδήλωσης 3ου κύκλου συζητήσεων Ποντιακών Φοιτητικών Συλλόγων Ελλάδας με θέμα τη Γενοκτονία των Ποντίων, του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Φλώρινας «Η Παράδοση», που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως 21 Απριλίου 2019 στην πόλη της Φλώρινας

35. Έγκριση δαπάνης

36. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση της δράσης: «Performance now v.6: Επιτελεστικές μεθοδολογίες και αστικό τοπίο», του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που θα υλοποιηθεί τον Απρίλιο 2019 στην Φλώρινα

37. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση Ημερίδας με θέμα: «Σύγχρονες Εκπαιδευτικές λειτουργίες των Εικαστικών Εργαστηρίων» του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Aπριλίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Τμήματος

38. Έγκριση δαπάνης.

39. Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίων παροχής υπηρεσιών.

40. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για την αποκατάσταση φωτιστικών οροφής του κτιρίου της Π.Ε. Καστοριάς.

41. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση τουρνουά τζούντο του Α.Σ. Αμυνταίου «ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Μαΐου 2019 στο Αμύνταιο.

42. Έγκριση ή μη της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης αυτών σε αναδόχους για διάφορες δαπάνες της Π.Ε. Φλώρινας.

43. Έγκριση δαπάνης και ορισμός δικηγόρου.

44. Ειδική τελετή βράβευσης της ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (ΑΟΦ).

45. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για προμήθεια διαφόρων ειδών ενόψει της υποδοχής πολιτών στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

46. Έγκριση ή μη της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης αυτών σε αναδόχους για διάφορες δαπάνες της Π.Ε. Φλώρινας.

47. Έγκριση της εκτός έδρας μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δυτικής Μακεδονίας.

48. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τη συντήρηση και λειτουργία ηλεκτροφωτισμού κόμβων αρμοδιότητας της Π.Ε. Καστοριάς.

49. Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίου παροχής υπηρεσιών.

50. Έγκριση δαπανών Π.Ε. Καστοριάς.

51. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση της πολιτιστικής εκδήλωσης «ΠΑΡΧΑΡΙΑ 2019» της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας και του συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Φλώρινας «Η Παράδοση», η οποία θα γίνει την Τετάρτη 01/05/2019 στην παιδική κατασκήνωση του Δ/Δ Πρώτης Φλώρινας.

52. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας (OXIF-FFC), το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, στην πόλη της Φλώρινας.

53. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση εκδήλωσης σεμιναρίου ψυχολογικής επιμόρφωσης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Λεβαίας «Η ΑΛΚΥΟΝΗ», που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου 2019.

54. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση της 9ης επιστημονικής ημερίδας Αθλητικής Υγείας, Ψυχολογίας και Διατροφής με βιωματικά εργαστήρια, του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Φλώρινας Π.Α.Σ. Φλώρινας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στο νέο πάρκο, στη Φλώρινα.

55. Ανάληψη υποχρεώσεων οικονομικού έτους 2020 Π.Ε. Φλώρινας.

56. Τυπική επανέγκριση δαπανών.

57. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση του τουρνουά τζούντο, του Αθλητικού Συλλόγου Αμυνταίου «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ», που θα πραγματοποιηθεί στις 20 – 21 Απριλίου 2019, στο Αμύνταιο.

58. Έγκριση ή μη της απευθείας για την προμήθεια ενός (1) DRUM εκτυπωτή τύπου SAMSUNG-HP MLT-R116, SEE BLACK, για τις ανάγκες του Γραφείου Μείζονος αντιπολίτευσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΔΡΑ).

59. Έγκριση απευθείας για την συντήρηση –επισκευή φωτοτυπικού μηχανήματος για τις ανάγκες της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Π.Δ.Μ.

60. Έγκριση δαπανών της Π.Ε. Καστοριάς.

61. Έγκριση όρων δημοπράτησης του έργου: «ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2019 – 2020, ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Δ.Τ.Ε. (ΕΔΡΑΣ)/Π.Δ.Μ.».

62. Έγκριση ή μη της, με απευθείας ανάθεσης, προμήθειας σε ανάδοχο ενός Γεωδαιτικού Σταθμού LASER (TOTAL STATION) μέτρησης αποστάσεων, για τις ανάγκες του Τμήματος Τοπογραφίας, εποικισμού και αναδασμού της Π.Ε. Φλώρινας.

63. Έγκριση δαπανών της Π.Ε. Καστοριάς.

64. Έγκριση δαπανών της Π.Ε. Καστοριάς.

65. Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίου παροχής υπηρεσιών.

66. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την αποτέφρωση πτωμάτων αλεπούδων και λοιπών σαρκοφάγων, σε εφαρμογή των προγραμμάτων επιτήρησης της λύσσας για το έτος 2019.

67. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για το service του σκάφους του αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς.

68. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής.

69. Έγκριση συγκρότησης Επιτροπής Διαγωνισμού Δημοπράτησης του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ».

70. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών ενοικίασης δομημένου περιπτέρου με όλες τις λειτουργικές παροχές για την Π.Ε. Καστοριάς στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια της συμμετοχής της στην 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς.

71. Τυπική επανέγκριση δαπανών.