Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (19-6-2019)

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (19-6-2019)

Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (19-6-2019)

@ Δ/νση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Για να κάνετε εγγραφή στο κανάλι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και να ενημερώνεστε άμεσα για νέα βίντεο πατήστε εδώ.

Για να δείτε όλες τις προηγούμενες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κάντε κλικ εδώ.

Τα θέματα της απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (19-6-2019), είναι τα ακόλουθα:

 1. Έγκριση πρακτικού  προηγούμενης συνεδρίασης.
 2. Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή γέφυρας διάβασης ποταμού Γεροποτάμου στην Τ.Κ. Νεοχωρακίου».
 3. Έγκριση  παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Καθαρισμός τάφρων επαρχ. οδικού δικτύου Ν. Φλώρινας 2016».
 4. Έγκριση  παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Βελτίωση οδικής ασφάλειας στο Εθνικό – Επαρχιακό οδικό Δίκτυο Πρεσπών».
 5. Έγκριση διάθεσης πίστωσης συμπληρωματικής χρηματοδότησης για το έργο:

  «Αποκατάσταση κατολίσθησης στον επαρχιακό δρόμο Αυγερινού – Βυθού – Πενταλόφου στην Χ.Θ.+2.000».

 6. Έγκριση 1ου πρακτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την κατακύρωση του έργου: «Αντιστήριξη Πρανών – Αντιπλημμυρική προστασία ποταμών Ν. Φλώρινας».
 7. Έγκριση της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης ηχητικής – φωτιστικής κάλυψης, στα πλαίσια της θεατρικής παράστασης: «Τα περί έρωτος…σταχυολο-γώντας και παίζοντας», της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Ιουνίου 2019, στη Φλώρινα.
 8. Έγκριση μετακίνησης Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς εκτός έδρας.
 9. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ελαστικών δύο καροτσιών μεταφοράς δεμάτων για τις ανάγκες της Δ/νσης Διοικητικού Οικονομικού της Π.Ε. Καστοριάς.
 10. Έγκριση ανάθεσης νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών Π.Ε. Κοζάνης για το σχολικό έτος 2018 – 2019.
 11. Έγκριση:  α) δαπανών μεταφοράς μαθητών ΠΕ Γρεβενών σχολικής περιόδου 2018 – 2019 και β) παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών και των αντίστοιχων δαπανών μεταφοράς μαθητών Π.Ε. Γρεβενών σχολικής περιόδου 2018 – 2019.
 12. Έγκριση τροποποίησης της αριθμ. 1229/2019 απόφασης της Ο.Ε. όσον αφορά το δρομολόγιο νο 2 του πίνακα των εξετάσεων στο μάθημα των Αγγλικών της 21ης-6-2019.
 13. Έγκριση ανάληψη και διάθεσης πίστωσης της σχετικής δαπάνης και της  απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια του βιβλίου

  «Ιστορία των Ποντίων του Νομού Γρεβενών».

 14. Έγκριση προγραμματισμού δαπάνης υπερωριών και μετακινήσεων Ιουλίου 2019.
 15. Έγκριση δαπάνης, για την εκδήλωσης Ορεινής Ποδηλασίας στην ορεινή περιοχή του Βελβεντού.
 16. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την ηχητική κάλυψη των αγώνων στα πλαίσια συνδιοργάνωσης του Διεθνούς Grand Prix Στίβου 2019 στο Άργος Ορεστικό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας με την Π.Ε. Καστοριάς.
 17. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την παράθεση γεύματος σε 120 αθλητές στα πλαίσια συνδιοργάνωσης του Διεθνούς Gan Prix στίβου 2019 στο Άργος Ορεστικό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας με την Π.Ε. Καστοριάς.
 18. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την ηχητική κάλυψη (για τις 2 ημέρες διεξαγωγής των εκδηλώσεων) στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Προοδευτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέας Λεύκης με την Π.Ε. Καστοριάς.
 19. Έγκριση δαπανών της Π.Ε. Καστοριάς.
 20. Έγκριση δαπανών της Π.Ε. Καστοριάς.
 21. Έγκριση ορισμού μελών για συγκρότηση τριμελούς γνωμοδοτικής επιτροπής (με τους αναπληρωτές τους)

  για τη διενέργεια του συνοπτικού διαγωνισμού προμήθειας καινούργιου οχήματος ημιφορτηγού 4Χ4 από το ελεύθερο εμπόριο για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών έργων της Π.Ε. Κοζάνης.

 22. Έγκριση παραχώρησης χρήσης γραφείου στο κτίριο της Π.Ε. Γρεβενών (Διοικητήριο) για τη στέγαση του Περιφερειακού τμήματος διασύνδεσης του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας.
 23. Έγκριση δαπανών έτους 2019, της Π.Ε. Γρεβενών.
 24. Έγκριση δαπάνης τιμολογίων αναδόχων μεταφορέων μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης χωροταξικής αρμοδιότητας Π.Ε. Καστοριάς για το σχολικό έτος 2018 – 2019.
 25. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την πραγματοποίηση χημικών αναλύσεων σε νερό, υγρά απόβλητα και ιζήματα από τη Δ/νση Ανάπτυξης της Π.Ε. Καστοριάς.
 26. Έγκριση αποδοχής και κατανομής ποσού 2.484.467,70 €, από τους ΚΑΠ.
 27. Έγκριση αποδοχής και κατανομής ποσού 447.328,70 €, από τους ΚΑΠ.
 28. Έγκριση δαπάνης για το φεστιβάλ Πολιτισμού «Γιορτές της Γης» 2019.
 29. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια έξι (6) πινακίδων (επιγραφές) για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ.
 30. Έγκριση δαπάνης της Π.Ε. Καστοριάς.
 31. Έγκριση δαπάνης, για την πολιτιστική εκδήλωση «Κρητικά 2019».
 32. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης, για την ετήσια περιοδική συντήρηση των πέντε (5) τηλεμετρικών σταθμών στη λίμνη της Καστοριάς.
 33. Έγκριση ανάθεσης για την ηχοφωτιστικής κάλυψη στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ομίλου Πολιτιστικής Ανάπτυξης «Μύησις» με την Π.Ε. Καστοριάς.
 34. Έγκριση συγκρότησης επιτροπής για τη διενέργεια Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού, του έργου:

  «Διαγράμμιση Εθνικού Οδικού Δικτύου, για τα έτη 2019 – 2020, αρμοδιότητας συντήρησης Δ.Τ.Ε. (έδρας) / Π.Δ.Μ.».

 35. Έγκριση της αναλυτικής διακήρυξης του έργου:  «Βελτίωση Επαρχιακού Δρόμου Γρεβενών Σαμαρίνας», προϋπολογισμού 2.500.000,00 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
 36. Έγκριση δαπάνης διάθεσης πίστωσης και της διενέργει8ας Διεθνούς Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την «Παροχή  υπηρεσιών αποχιονισμού περιόδου 2019 – 2020 στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας», προϋπολογισμού 500.000,00 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% καθώς και την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων της διακήρυξης.
 37. Έγκριση του πρακτικού της επιτροπής διαπραγμάτευσης για την ανάθεση δρομολογίων μεταφοράς μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Καστοριάς για το σχολικό έτος 2018 – 2019.
 38. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια κλειδαριών και διαφόρων ειδών κουφωμάτων, για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης.