Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (13-11-2018)

Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (13-11-2018)

Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (13-11-2018)

@ Δ/νση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Για να κάνετε εγγραφή στο κανάλι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και να ενημερώνεστε άμεσα για νέα βίντεο πατήστε εδώ.

Για να δείτε όλες τις προηγούμενες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κάντε κλικ εδώ.

Να θυμίσουμε ότι στην απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (13-11-2018), τα θέματα είναι τα ακόλουθα:

 1. Έγκριση πρακτικού  προηγούμενης συνεδρίασης.
 2. Έγκριση Αποδοχής και Κατανομής ποσού 15.976,00 €.
 3. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για το έργο «Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού κόμβων και οδών αρμοδιότητας συντήρησης Π.Ε. Κοζάνης έτους 2019».
 4. Έγκριση ανάληψης και διάθεσης πίστωσης και της σχετικής δαπάνης για την παροχή υπηρεσίας «Καθαρισμός υφιστάμενης κοίτης του ρέματος “ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΣ” Γρεβενών».
 5. Έγκριση δαπάνης για την υλοποίηση της υπηρεσίας: «Καθαρισμός ρέματος για την προστασία της γέφυρας Λιανοτοπίου)», Π.Ε. Καστοριάς.
 6. Έγκριση δαπάνης της ΣΑΕΠ 541 για την υλοποίηση του έργου:

  «Αποκατάσταση βλαβών από ανωτέρα βία στο δρόμο Λιανοτόπι-Γράμμος (είσοδος Γράμμου)», Π.Ε.Καστοριάς.

 7. Έγκριση δαπάνης και την διάθεση πίστωσης ποσού 24.320,00 ευρώ που αφορά πληρωμή Επικουρικών Γιατρών που στελεχώνουν το Γ Ν.Νοσοκομείο Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο για το χρονικό διάστημα από 1-9 έως 30-10-2018.
 8. Έγκριση δαπανών,Π.Ε.Καστοριάς.
 9. Έγκριση δαπανών – διάθεση πίστωσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
 10. Έγκριση επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών.
 11. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης για τον καθαρισμό ρέματος εξαιτίας θεομηνίας στην περιοχή Φούφα-Μηλοχωρίου-Εμπορίου.
 12. Έγκριση ή μη πρακτικού τριμελούς επιτροπής για την παραλαβή των εργασιών 2ης τμηματικής παραλαβής (2ου παραδοτέου Π2) της σύμβασης Ολοκληρωμένη καταπολέμηση κουνουπιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τα έτη 2018- 2019».
 13. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια αναλώσιμων υλικών συνεργείου για την επισκευή των οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς.
 14. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την επισκευής βιομηχανικής πόρτας στο συνεργείο του Αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς.
 15. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών για την επισκευή του με αρ. κυκλ. ΜΕ 41190 αποχιονιστικού μηχανήματος έργου του Αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς.
 16. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών για τα οχήματα και μηχανήματα έργου του Αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς.
 17. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια υλικού (6 τεμ. μουσαμάς φωτογραφιών)

  για την δημιουργία έκθεσης φωτογραφικού υλικού στα πλαίσια συνδιορνάνωσης ενόψει επετειακών εκδηλώσεων για τα 60 χρόνια ίδρυσης του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.

 18. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια έντυπου υλικού (αφίσες & μπάνερ) στα πλαίσια συνδιορνάνωσης ενόψει επετειακών εκδηλώσεων για τα 60 χρόνια ίδρυσης του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
 19. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παράθεση γεύματος στα πλαίσια συνδιοργάνωσης ενόψει επετειακών εκδηλώσεων για τα 60 χρόνια ίδρυσης του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
 20. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας δύο (2) φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, Π.Ε.Γρεβενών.
 21. Έγκριση Μετακίνησης Εκτός Έδρας του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κεχαγιά Φώτη.
 22. Έγκριση δαπανών, Π.Ε.Γρεβενών.
 23. Έγκριση ανάθεσης ή μη για προμήθεια διαφόρων αναμνηστικών ειδών (μπλουζάκια, αυτοκόλλητα κ.λ.π.) και εντύπου υλικού στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης από πλευράς της Π.Ε. Κοζάνης στις εθελοντικές δράσεις για την ενίσχυση της λειτουργίας της τράπεζας αίματος του Σωματείου Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ».
 24. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου:

  «Τοποθέτηση χιονοδεικτών σε τμήματα του ορεινού Επαρχιακού Δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης».

 25. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ολοκλήρωση κατασκευής αρδευτικού δικτύου στο γήπεδο Λευκοπηγής».
 26. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατακόρυφη σήμανση στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Δήμου Ελλησπόντου)».
 27. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης προμήθειας μπαταριών UPS για τις ανάγκες της ΠΕ Γρεβενών.
 28. Γνωμοδότηση δικηγόρου και Έγκριση δαπάνης.
 29. Έγκριση δαπάνης και ορισμός δικηγόρου.
 30. Έγκριση δαπάνης και ορισμός δικηγόρου.
 31. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης εργασίας επισκευής του plotter HP Designjet T 1100ps της Δ/νσης Τεχνικών Έργων, Π.Ε. Γρεβενών.
 32. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης προμήθειας ανταλλακτικών για plotter HP Designjet T 1100ps της Δ/νσης Τεχνικών Έργων, Π.Ε. Γρεβενών.
 33. Έγκριση δαπάνης και ορισμός δικηγόρου.
 34. Έγκριση τροποποίησης δρομολογίων του αριθμ. 3/2018 Διεθνούς Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού μεταφοράς μαθητών, (προσωρινοί ανάδοχοι) με ΕΔΧ σε σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών σχολικού έτους 2018-2019, Π.Ε. Γρεβενών.
 35. Έγκριση δαπάνης για την συνδιοργάνωση από πλευράς ΠΕ Κοζάνης στις 2 χορωδιακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει σε Κοζάνη και Βελβεντό, στις 21 και στις 15 Δεκεμβρίου 2018 αντίστοιχα, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής «ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ».
 36. Έγκριση συγκρότησης Τριμελούς Επιτροπής απόσυρσης υπηρεσιακών αυτοκινήτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Έδρα) και της Π.Ε. Κοζάνης.
 37. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την «Συντήρηση μηχανημάτων-οχημάτων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης».
 38. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την

  «Συντήρηση μηχανημάτων-οχημάτων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης».

 39. Έγκριση Μετακίνησης Εκτός Έδρας του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κεχαγιά Φώτη.
 40. Έγκριση δαπανών για την εκτέλεση Αναδασμών στο Νομό Καστοριάς, Π.Ε. Καστοριάς.
 41. Έγκριση δαπανών,Π.Ε.Καστοριάς.
 42. Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίων παροχής υπηρεσιών.
 43. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης της διακίνησης της επείγουσας αλληλογραφίας των υπηρεσιών της Π.Δ.Μ. και της Π.Ε.Κοζάνης.
 44. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την εγκατάσταση τριών γραμμών ρεύματος που απαιτούνται για τις ανάγκες του Γραφείου Πληροφορικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Καστοριάς.
 45. Έγκριση δαπανών,Π.Ε.Καστοριάς.
 46. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια αναλώσιμων υλικών για τις ανάγκες λειτουργίας του Αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς.
 47. Έγκριση του 2ου πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού και κατακύρωση της ανάθεσης σύμβασης στον μειοδότη – προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Διαμόρφωση οδού για την προστασία ρέματος και νεκροταφείων του Τ.Δ. Ξηρολίμνης».
 48. Τροποποίηση προϋπολογισμού Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 23/2018.
 49. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια αναλώσιμων υλικών και ενός φορητού Η/Υ για την αντιμετώπιση προβλημάτων των χρηστών Η/Υ της Π.Ε. Καστοριάς.
 50. Έγκρισης δαπάνης για την επικοινωνιακή προβολή της Π.Ε. Κοζάνης για το έτος 2018.
 51. Έγκριση της με αριθμό 916/2018 απόφασης της Αρχής Εξέτασης Προδικα­στικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ), επί της προδικαστικής προσφυγής της εταιρείας «ΕΥΠΛΟΙΑ ΑΤΕ», ως προσωρινού αναδόχου του έργου «Διαγράμμιση Εθνικού Οδικού Δικτύου Αρμοδιότητας Συντήρησης Δ.Τ.Ε.(ΕΔΡΑΣ)/Π.Δ.Μ.».