Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (10-7-2018)

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (10-7-2018)

Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (10-7-2018)

@ Δ/νση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Για να κάνετε εγγραφή στο κανάλι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και να ενημερώνεστε άμεσα για νέα βίντεο πατήστε εδώ.

Για να δείτε όλες τις προηγούμενες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κάντε κλικ εδώ.

Να θυμίσουμε ότι στην απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (10-7-2018), τα θέματα είναι τα ακόλουθα:

 1. Έγκριση πρακτικού  προηγούμενης συνεδρίασης.
 2. Έγκριση Πρακτικού Ι διεξαγωγής ανοικτής – ηλεκτρονικής διαδικασίας της 25ης Ιουνίου 2018 για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2018».
 3. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας του έργου: «Διαγράμμιση κόμβων στο επ. οδικό δίκτυο και οριογραμμών επ. οδού προς Κλεισούρα και Άργος Ορεστικό»,Π.Ε.Καστοριάς.
 4. Έγκριση δαπάνης – διάθεση πίστωσης ποσού 23.600,00 ευρώ που αφορά

  πληρωμή Επικουρικών Πατρών που στελεχώνουν το Γ.Ν. Νοσοκομείο Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο για το χρονικό διάστημα από 1-5 έως 30-6-2018.

 5. Έγκριση δαπάνης – διάθεση πίστωσης ποσού 12.500,00 ευρώ που αφορά πληρωμή Επικουρικών Γιατρών που στελεχώνουν το Γ.Ν.Γρεβενών για το χρονικό διάστημα από 1-5 έως 30-6-2018.
 6. Έγκριση δαπάνης -διάθεση πίστωσης ποσού 7.000,00 ευρώ που αφορά πληρωμή Επικουρικών Πατρών που στελεχώνουν το Γ.Ν.Καστοριάς για το χρονικό διάστημα από 1-5 έως 30-6-2018.
 7. Έγκριση Συγκρότησης τριμελούς Επιτροπής Διεξαγωγής Ανοιχτής Διαδικασίας μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης του ΜΗΜΕΔ, για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2018», αρμοδιότητας της Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Γρεβενών προϋπολογισμού 80.645,16 € (χωρίς ΦΠΑ) και 100.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
 8. Έγκριση απευθείας ανάθεσης νια την προμήθεια λαμπτήρων για τις ανάγκες του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας περιοχή Ζ.Ε.Π. Κοζάνης.
 9. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την έκδοση βεβαίωσης καλής λειτουργίας αναλογικών ταχογράφων για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών ‘Εργων Π.Δ.Μ. (ΕΔΡΑ).
 10. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών για παρελκόμενο μηχάνημα χορτοκοπής για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών ‘Εργων Π.Δ.Μ. (ΕΔΡΑ).
 11. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την μουσική κάλυψη στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λεύκης «Άγιος Χριστόφορος» με την Π.Ε. Καστοριάς.
 12. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την ηχητική κάλυψη στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Καλλιθέα» Άργους Ορεστικού με την Π.Ε. Καστοριάς.
 13. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια έντυπου υλικού στα πλαίσια συνδιοργάνωσης

  πολιτιστικών εκδηλώσεων του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λεύκης «Άγιος Χριστόφορος» με την Π.Ε. Καστοριάς.

 14. Έγκριση ή μη της με απευθείας ανάθεση κατακύρωσης σε ανάδοχο της προμήθειας 2 SWITCH για τις ανάγκες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης  Φλώρινας.
 15. Έγκριση ή μη της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης αυτών σε αναδόχους για διάφορες δαπάνες της Π.Ε. Φλώρινας.
 16. Έγκριση ή μη της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης αυτών σε αναδόχους για διάφορες δαπάνες της Π.Ε. Φλώρινας.
 17. Έγκριση δαπάνης και ορισμός δικηγόρου.
 18. Έγκριση Παροχής Εντολής και Πληρεξουσιότητας εκπροσώπησης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.
 19. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών εκτέλεσης θεατρικής παράστασης στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων της Εύξεινου Λέσχης Αργούς Ορεστικού με την Π.Ε. Καστοριάς.
 20. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων της Εύξεινου Λέσχης Άργους Ορεστικού με την Π.Ε. Καστοριάς.
 21. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια έντυπου διαφημιστικού υλικού στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων της Εύξεινου Λέσχης Αργούς Ορεστικού με την Π.Ε. Καστοριάς.
 22. Έγκριση πρακτικού διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών συστημάτων.
 23. Έγκριση δαπανών-διάθεση πίστωσης και έγκριση της διαδικασίας ανάθεσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.M.).
 24. Έγκριση ως υπολόγου – διαχειριστή την Τσώτσου Ελένη  για : Α)την καταβολή τελών χρήσης μηχανημάτων έργου της Π.Ε.Φλώρινας Έτους 2018 Β)την έκδοση Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής ποσού 6.000,00€ επ’ ονόματι της και Γ)την έγκριση δαπάνης 6.000,00€ από τον ΚΑ 0899.01 του Φ. 072 του Προϋπολογισμού της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας έτους 2018 και την έγκριση διάθεσης της πίστωσης αυτής για την έκδοση Χ.Ε.Π. για την παραπάνω αιτία με προθεσμία απόδοσης λογαριασμού την 31η Δεκεμβρίου 2018.
 25. Έγκριση ανάθεσης για το έργο:

  «Κατασκευή τεχνικού στον Επαρχιακό δρόμο Φούφα – Όρια Π.Ε. Φλώρινας».

 26. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ελαστικών για οχήματα αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
 27. Γνωμοδότηση δικηγόρου και Έγκριση δαπάνης.
 28. Έγκριση δαπανών ,Π.Ε.Καστοριάς.
 29. Έγκριση συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Συντήρηση Γεφυρών», Π.Ε.Καστοριάς.
 30. Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίων παροχής υπηρεσιών, Π.Ε.Καστοριάς.
 31. Έγκριση διενέργειας και όρων επαναληπτικού συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάση τιμής σε ευρώ για την προμήθεια ανταλλακτικών και υπηρεσιών επισκευής – συντήρησης για τα οχήματα και μηχανήματα έργου του Αμαξοστασίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, προϋπολογισθείσας δαπάνης 59.500,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
 32.  Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την απόφραξη τεχνικών στο Ε.Ο. δίκτυο της Π.Ε. Καστοριάς.
 33. Έγκριση δαπανών ,Π.Ε.Καστοριάς.
 34. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την ηχητική κάλυψη στα πλαίσια συνδιοργάνωσης

  εκδήλωσης του Συλλόγου Φωτεινής με την Π.Ε. Καστοριάς.

 35. Έγκριση: α) διάθεσης πίστωσης, β) δαπάνης και γ) έκδοσης ΧΕΠ, συνολικού ποσού <3.000,00> € και ορισμού υπολόγου για πληρωμή e-παραβόλου για τον έλεγχο οχημάτων στο Κ.Τ.Ε.Ο. Γρεβενών.
 36. Έγκριση δαπάνης έτους 2018,Π.Ε.Γρεβενών.
 37. Έγκριση δαπανών, Π.Ε. Καστοριάς.
 38. Έγκριση της δαπάνης  τιμολογίων αναδόχων μεταφορέων μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης χωροταξικής αρμοδιότητας Π.Ε. Καστοριάς για το σχολικό  έτος  2017-2018.
 39. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την συντήρηση-επισκευή φωτοτυπικού μηχανήματος για τις ανάγκες του Γραφείου Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
 40. Έγκριση απευθείας ανάθεση για την προμήθεια αδειών κυκλοφορίας μηχανημάτων αρμοδιότητας Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Κοζάνης.
 41. Έγκριση ή μη επιβολής ποινικής ρήτρας  435,61 ευρώ  στον ανάδοχο μεταφορέα  μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης χωροταξικής αρμοδιότητας Π.Ε. Καστοριάς για το σχολικό  έτος  2017-2018 Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καστοριάς Α.Ε. για μη τήρηση των συμβατικών όρων της σύμβασης.
 42. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου καλής εκτέλεσης της αρίθμ. 98869/8361/31-5-2018 σύμβασης παροχής υπηρεσιών που αφορά παροχή υπηρεσιών για επισκευή φωτοτυπικού Μηχανήματος του Γραφείου Περιφερειάρχη Π.Δ.Μ..
 43. Έγκριση 3η Παράταση προθεσμίας του υποέργου: «Τμήμα Λιβαδοτόπι – Γιαννοχώρι» του έργου: «Οδοποιία στην περιοχή του ορεινού Όγκου Γράμμου».
 44. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια συγκεκριμένων επιστημονικών εκδόσεων (βιβλία) για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών έργων (ΕΔΡΑ) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
 45. Έγκριση δαπανών ,Π.Ε.Καστοριάς.
 46. Έγκριση Δαπάνης για τη συνδιοργάνωση της Π.Λ.Μ. με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρόκου

  «Ιωακείμ Λιούλιας», για τα «ΙΩΑΚΕΙΜΙΑ 2018», που θα πραγματοποιηθούν στις 25, 26 και 27 Ιουλίου 2018.

 47. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
 48. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
 49. Έγκριση δαπανών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας .
 50. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών για την επισκευή των τριών (3) ανελκυστήρων – ασανσέρ της Π.Ε. Καστοριάς.
 51. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια λιπαντικών για τις ανάγκες των οχημάτων & μηχανημάτων έργου του Αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς.
 52. Έγκριση δαπάνης  για την συνδιοργάνωση από πλευράς Π.Ε. Κοζάνης στο 2ήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασβεστόπετρας στις 19 και 20 Ιουλίου 2018 στην πλατεία του χωριού.
 53. Έγκριση δαπάνης  για την συνδιοργάνωση από πλευράς Π.Ε. Κοζάνης στο 2ήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «ΣΕΛΤΣΙΩΤΙΚΑ 2018»-1° Τοπικό Φεστιβάλ ανάδειξης & Διατήρησης της Τοπικής Κληρονομιάς, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Ορειβατικός Σύλλογος Εράτυρας «Η Σέλτσα» στις 21 και 22 Ιουλίου 2018.
 54. Έγκριση δαπάνης για την συνδιοργάνωση από πλευράς Π,Ε. Κοζάνης στις καθιερωμένες καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις, που διοργανώνει η Κοινότητα Νέων Αναρράχης.
 55. Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίων παροχής υπηρεσιών,Π.Ε.Καστοριάς.
 56. Έγκριση δαπάνης, για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ., με τον Μορφωτικό Σύλλογο «Η ΟΡΕΣΤΙΣ» Αργούς Ορεστικού, στο Χορωδιακό Φεστιβάλ Άργους Ορεστικού, στις 25 και 26 Ιουλίου 2018.
 57. Έγκριση δαπάνης για την συνδιοργάνωση από πλευράς Π.Ε. Κοζάνης στο 2ήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλοχωρίου «Η ΛΥΓΚΙΣΤΗΣ» στις 25 και 26 Ιουλίου 2018.