Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ 2014-2020)

Αναβολή εκδηλώσεων ΚΟΜΦΟΥΖΙΟΥ

Ανακοινώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι λόγω των μέτρων προστασίας που συστήνει ο Ε.Ο.Δ.Υ., ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ οι προγραμματισμένες ενημερωτικές συναντήσεις στις Τοπικές Κοινότητες Πύργων, Μεσόβουνου, Μηλοχωρίου και Εμπορίου που θα πραγματοποιούνταν στο πλαίσιο της 3ης Πρόσκλησης της γεωργοπεριβαλλοντικής – κλιματικής δράσης 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» του Μέτρου 10 του ΠΑΑ 2014-2020.

Για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των ενημερώσεων θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Εκτίμησή μας είναι ότι θα καταστεί εφικτό να πραγματοποιηθούν πριν την προκήρυξη της δράσης, εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους 2020.

Επί του παρόντος συνιστούμε στους παραγωγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη σύνταξη των αιτήσεων ΕΑΕ (ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΣΔΕ έτους 2020), να δηλώσουν με ακρίβεια τις εκτάσεις των αγροτεμαχίων και να γίνει ακριβής υπόδειξη της τοποθεσίας τους, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα στην υποβολή των αιτήσεων για το ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2461351166, 6974020739 (κ. Ευθύμιο Μπατιάνη).

Η αναπληρώτρια Προϊσταμένη

Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας α/α

Λιόλιου Παρασκευή