Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (8-5-2018)

Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (8-5-2018)

Απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (8-5-2018)

@ Δ/νση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Για να κάνετε εγγραφή στο κανάλι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και να ενημερώνεστε άμεσα για νέα βίντεο πατείστε εδώ.

Για να δείτε όλες τις προηγούμενες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κάντε κλικ εδώ.

Να θυμίσουμε ότι στην απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (8-5-2018), τα θέματα είναι τα ακόλουθα:

 1. Έγκριση πρακτικού  προηγούμενης συνεδρίασης.
 2. Έγκριση 5ου ΑΠΕ του έργου: «1ο Υποέργο της Πράξης “Ταμιευτήρας Παρορίου Ν.Φλώρινας-Έργο Υδροληψίας από χείμαρρο Μάλα” του Μέτρου 4, Υπομέτρου 4.3, Δράση 1 – ΟΠΣΑΑ:110979 του ΠΑΑ 2014-2020», Π.Ε.Φλώρινας.
 3. Έγκριση ή μη της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης αυτών σε αναδόχους για διάφορες δαπάνες της Π.Ε. Φλώρινας.
 4. Έγκρισης ανάληψης και διάθεσης πίστωσης και της σχετικής δαπάνης ως και της απευθείας ανάθεσης για την ανανέωση της σύμβασης

  «Συντήρηση Λογισμικού για τις ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι 31-3-2019».

 5. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου τιμολογίων Παροχής Υπηρεσιών Π.Ε.Γρεβενών.
 6. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου τιμολογίων Παροχής Υπηρεσιών Π.Ε.Γρεβενών.
 7. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου τιμολογίων Παροχής Υπηρεσιών Π.Ε.Γρεβενών.
 8. Έγκριση Απευθείας ανάθεσης για διατροφή (catering) στα πλαίσια του Διεπιστημονικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, Κλινική Κοινωνιολογία και Τέχνη, της Σχολής Καλών Τεχνών, του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που θα διεξαχθεί στους Ψαράδες, Πρέσπες 18 έως 20 Μαΐου 2018.
 9. Έγκριση δαπάνης και ορισμός δικηγόρου.
 10. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για προμήθεια και αντικατάσταση ανταλλακτικού του υπηρεσιακού οχήματος με αριθ. κυκλ. ΚΗΙ 4404 της Π.Ε. Καστοριάς.
 11. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης, που αφορά την εκδήλωση: «Γιορτή Μητέρας» που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Πτολεμαΐδας «Ο Σωτήρας» στις 13 Μαΐου.
 12. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων ενόψει της εορτής Κων/νου και Ελένης του A.Μ.Σ. Λόφων «ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ» στις 20 & 21 Mαϊου 2018 στους Λόφους.
 13. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αθλητικού και Μορφωτικού Συλλόγου <<ΒΙΓΛΑ>> Πισοδερίου, στις 27 και 28 Μαϊου 2018 στην Μονή της Αγ. Τριάδος Πισοδερίου.
 14. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση ημερίδας με θέμα: «Η επικοινωνία στην Ηγεσία και η Διαμεσολάβηση ως διαδικασία διαπραγμάτευσης στον εργασιακό χώρο» της Παιδαγωγικής Σχολής-Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 26  Μαΐου 2018 στο Καταφύγιο Βίγλας (Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου).
 15. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικής  εκδήλωσης για την συμπλήρωση των 77 χρόνων από τη μάχη της Κρήτης με τον Σύλλογο  Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Φλώρινας, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 27 Μαϊου 2018 στη Φλώρινα.
 16. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση του αγώνα  ορεινής ποδηλασίας

  «DrosopigiRace Βike Marathon (XCM) mtb Race 2018» του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαϊου 2018, στην πόλη της Φλώρινας.

 17. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για φιλοξενία και διατροφή στα πλαίσια της επιστημονικής ημερίδας με θέμα: «Λατινομάθεια και Ελληνική Παιδεία», του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στις 17 Μαΐου 2018.
 18. Έγκριση της αναλυτικής διακήρυξης του έργου συντήρηση ασφαλτικού οδοστρώματος στο νότιο τμήμα της ΠΕ Γρεβενών 2018 προϋπολογισμού 190.000,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
 19. Έγκριση Αποδοχής και Κατανομής ποσού 2.539,00 €.
 20. Έγκριση Αποδοχής και Κατανομής ποσού 2.539,00 €.
 21. Έγκριση Αποδοχής και Κατανομής ποσού 14.155,50 €.
 22. Έγκριση δαπανών έτους 2018,Π.Ε.Γρεβενών.
 23. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου τιμολογίων Παροχής Υπηρεσιών Π.Ε. Γρεβενών.
 24. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου τιμολογίων Παροχής Υπηρεσιών Π.Ε. Γρεβενών.
 25. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας ειδών εστίασης για τον αγώνα “ΑΧΙΛΛΕΙΑ 2018″», Π.Ε. Γρεβενών.
 26. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας νερών εμφιαλωμένων για τον αγώνα “ΑΧΙΛΛΕΙΑ 2018″», Π.Ε. Γρεβενών.
 27. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας κυπέλλων και μεταλλίων για τον αγώνα “ΑΧΙΛΛΕΙΑ 2018″», Π.Ε. Γρεβενών.
 28. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την

  προμήθεια δύο αισθητήρων διύγρανσης φύλων και επτά συσσωρευτών για καταγραφικά Α753 αντίστοιχου αριθμού μετεωρολογικών σταθμών, για τις ανάγκες της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς.

 29. Έγκριση δαπανών Π.Ε.Καστοριάς.
 30. Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίων παροχής υπηρεσιών, Π.Ε.Καστοριάς.
 31. Έγκριση δαπανών Π.Ε.Καστοριάς.
 32. Έγκριση παραλαβής των τιμολογίων παροχής υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών σχολικού έτους 2017-2018 Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.
 33. Έγκριση δαπανών – διάθεση πίστωσης και έγκριση της διαδικασίας ανάθεσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
 34. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Π.Δ.Μ – Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.
 35. Τυπική επανένκριση δαπάνης Π.Ε.Καστοριάς.
 36. Έγκριση δαπάνης συνδιοργάνωσης εκδήλωσης πολιτιστικού και εθιμικού χαρακτήρα «ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΜΕΥΜΑΤΟΣ», Π.Ε. Γρεβενών.
 37. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης προμήθειας γραφικής ύλης Π.Ε. Γρεβενών.
 38. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια δύο οθονών Η/Υ για τις ανάγκες της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας και της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς.
 39. Έγκριση δαπάνης για συντήρηση λογισμικού της Π.Δ.Μ.
 40. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης προμήθειας ανταλλακτικών φορτωτή-εκσκαφέα ΚΥ 7484, ισοπεδωτή ΜΕ 80856 και εκχιονιστικού ΜΕ 90763,Π.Ε.Γρεβενών.
 41. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης εργασίας σε φορτωτή-εκσκαφέα ΚΥ 7484, ισοπεδωτή ΜΕ 80856 και εκχιονιστικού ΜΕ 90763, Π.Ε.Γρεβενών.
 42. Έγκριση ανάληψης και διάθεσης πίστωσης και της σχετικής δαπάνης για την κάλυψη

  των αναγκών της Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

 43. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την επισκευή (προμήθεια ανταλλακτικών) φωτοτυπικού μηχανήματος του Τμήματος Αδειών Κυκλοφορίας της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Καστοριάς.
 44. Έγκριση της δαπάνης τιμολογίων αναδόχων μεταφορέων μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης χωροταξικής αρμοδιότητας Π.Ε. Καστοριάς για το σχολικό έτος 2017-2018.
 45. Έγκριση δαπάνης.
 46. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών Μεταφοράς Μαθητών Π.Ε Κοζάνης.
 47. Έγκριση δαπάνης για συντήρηση λογισμικού της Π.Ε Κοζάνης.
 48. Έγκριση δαπάνης, και απευθείας ανάθεση αυτής, για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ., με το Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Κοζάνης, στον ετήσιο αγώνα αγάπης στις 14-05-2018, με την ομάδα παλαιμάχων ΑΕΚ Αθηνών.
 49. Έγκριση Πρακτικών I, II, III ηλεκτρονικής αποσφράγισης φακέλων προσφορών του διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Ολοκληρωμένη καταπολέμηση κουνουπιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τα έτη 2018-2019, (αρίθμ. 03/2018 διακήρυξη)».
 50. Έγκριση ή μη της διαδικασίας απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης αυτής σε αναδόχους για προμήθειες και υπηρεσίες στα πλαίσια συνδιοργάνωσης της ΠΕ Φλώρινας εκδήλωσης τιμής για τα 50χρονα της ιεροσύνης και της πνευματικής προσφοράς του Σεβ. Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητου.
 51. Έγκριση παραχώρησης χρήσης λεωφορείων μεταφοράς ΑμεΑ μάρκας OPEL MOVANO με αριθμούς κυκλοφορίας ΚΗΙ 8506 και ΚΗΙ 8507 στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης ΑμεΑ. ΠΕ Κοζάνης.
 52. Έγκριση ή μη της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης αυτών σε αναδόχους για διάφορες δαπάνες της Π.Ε. Φλώρινας.
 53. Έγκριση  παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων  παροχής υπηρεσιών.
 54. Έγκριση  διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια αναλωσίμων υλικών Η/Υ, φωτοαντιγραφικών, εκτυπωτών φάξ καθώς και γραφικής ύλης, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάση τιμής σε ευρώ,

  για κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας για το έτος 2018, προϋπολογισμού 74.370,41 € με ΦΠΑ (40.097,88 € με ΦΠΑ για αναλώσιμα Η/Υ, φωτοτυπικών, εκτυπωτών, φαξ και 34.272,53 € με ΦΠΑ για γραφική ύλη), με Φορ. 072 και ΚΑΕ 1111.01, καθώς και τους όρους της Διακήρυξης.

 55. Έγκριση  απευθείας ανάθεσης για παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών από Μηχανικό για την τακτοποίηση του Αστυνομικού Μεγάρου Πτολεμαΐδας σύμφωνα με το Ν. 4178/2013.
 56.  Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την έκδοση-εκτύπωση μελισσοκομικών βιβλιαρίων για τις ανάγκες της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής.
 57. Έγκριση δαπανών Π.Ε.Καστοριάς.
 58. Έγκριση ή μη δαπάνης ποσού για την προμήθεια ελαστικών για τις ανάγκες του Τμήματος συγκοινωνιακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης.
 59. Έγκριση αποτελέσματος του 1ου πρακτικού διεξαγωγής ανοιχτής ηλεκτρονικής διαδικασίας και ανάθεση στον μειοδότη-προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης έτους 2017».
 60. Έγκριση και ανάθεση δαπάνης.
 61. Έγκριση αποτελέσματος του 1ου πρακτικού διεξαγωγής συνοπτικού διαγωνισμού και ανάθεση στον μειοδότη-προοωρινό ανάδοχο για το έργο «Κατακόρυφη σήμανση στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο περιοχής Δήμου Βοΐου».
 62. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την υλοποίηση του έργου «Φιλοξενία Γερμανών επαγγελματιών του τουρισμού για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην αγορά της Γερμανίας (Fam trip)».
 63. Έγκριση δαπάνης.
 64. Έγκριση δαπάνης.
 65. Έγκριση διάθεσης ποσού για την επίδοση εγγράφου με δικαστικό επιμελητή Για το έργο:ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ, ΜΕΣΣΙΑΝΗΣ, ΡΟΔΙΤΗ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ . ΑΝΑΔΟΧΟΣ:Κ/ΞΙΑ ΦΑΛΗΡΟΝ Ε.Τ.Ε- ΘΕΜΕΘΛΟΝ Α.Τ.Ε.Ε.