Διαγωνισμός

Προμήθεια λιπαντικών για τις ανάγκες των μηχανημάτων έργου και οχημάτων του Τμήματος Τεχνικού Εξοπλισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης

Διακηρύξεις - Διαγωνισμοί Ενημέρωση Πολιτών

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, κατόπιν της αριθμ. 1379/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής προτίθεται να προχωρήσει στην προμήθεια λιπαντικών για τις ανάγκες των μηχανημάτων έργου και οχημάτων του Τμήματος Τεχνικού Εξοπλισμού. Οι ελάχιστες τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές αναφέρονται στο συνημμένο πίνακα προσφοράς. Ο προϋπολογισμός εκτιμάται  στο ποσό των 6.829,92 € (συμπ. ΦΠΑ).

Κατόπιν των ανωτέρω καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν τον πίνακα με την προσφορά τους και να την υποβάλλουν μέχρι την 30/09/2016 ημέρα Παρασκευή στο Τμήμα Προμηθειών (Ημιόροφος γραφείο 25) της Π.Ε. Κοζάνης, Δημοκρατίας 27, Κοζάνη ΤΚ 50.131, είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας (Fax) στον αριθμό 2461047209. Κριτήριο ανάθεσης, για την επιλογή, είναι η χαμηλότερη τιμή, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, των λιπαντικών που ανταποκρίνονται στους όρους των Τεχνικών Προδιαγραφών. Η συμμετοχή στη διαδικασία συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων των τεχνικών προδιαγραφών και απαιτήσεων εκτέλεσης της προμήθειας.

Αντιπροσφορές και εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές. Οι όροι των τεχνικών προδιαγραφών είναι απαράβατοι.

Πληροφορίες για τις Τεχνικές Προδιαγραφές των ειδών θα δίνονται από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης στο τηλ. 2461351215 (αρμόδια υπάλληλος Χαραλαμπίδου Σοφία). Η παρούσα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και θα αποσταλεί  στο Επιμελητήριο Κοζάνης.

Ο Διευθυντής Οικονομικού

Κατσιαμάκας Χαρίσιος

Συνημμένα: Έντυπο Προσφοράς