Προκηρύξεις θέσεων

ΑΣΕΠ: εκδόθηκε η 4Κ/2015 Προκήρυξη που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 226 ατόμων

Ενημέρωση Πολιτών Προκηρύξεις θέσεων

ΑΣΕΠ: εκδόθηκε η 4Κ/2015 Προκήρυξη που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 226 ατόμων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΕΠ

ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 4Κ/2015

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 4Κ/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 5/15-10-2015 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων είκοσι έξι (226) θέσεων τακτικού προσωπικού

Α ́ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), εκατόν είκοσι πέντε (125) θέσεις Κλάδων/Ειδικοτήτων:

Ακτινοφυσικών−Φυσικών Ακτινοφυσικής, Διαιτολόγων, Διοικητικού−Οικονομικού, Νοσηλευτικής, Φαρμακοποιών, Χημικών−Βιοχημικών−Βιολόγων.

Β ́ Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.), εκατόν μία (101) θέσεις Κλάδων/Ειδικοτήτων: Βοηθητικού Υγειονομικού προσωπικού (ειδ. Βοηθών Θαλάμου, Μεταφορέων Ασθενών, Νεκροτόμων–Σαβανωτών−Αποτεφρωτών, Νοσοκόμων), Επιμελητών, Προσωπικό Καθαριότητας (ειδ. Πλυντών−τριών), Εργατών.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα  γενικά και απαραίτητα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΣΕΩΝ:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΣΕΩΝ:

Το νοσηλευτικό, παραϊατρικό, το επιστημονικό μη ιατρικό, το διοικητικό, και το λοιπό βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, προσφέρουν υπηρεσίες αντίστοιχες του γνωστικού αντικειμένου της θέσης αρμοδιότητάς τους, με στόχο τη διασφάλιση παροχής υψηλής ποιότητας ιατρικών φαρμακευτικών και νοσοκομειακών υπηρεσιών σε όλους τους πολίτες της χώρας, σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα και τις κατευθύνσεις των Ευρωπαϊκών Οδηγιών και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Η αποστολή του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων είναι, σύμφωνα με τον ιδρυτικό του νόμο 1316/1983, η προώθηση και κατοχύρωση της δημόσιας υγείας διά της εξασφάλισης καταλλήλων προτύπων ασφάλειας, ποιότητας και αποτελεσματικότητας για όλα τα προϊόντα αρμοδιότητας ΕΟΦ που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

Οι Φαρμακοποιοί του ΕΟΦ προσφέρουν υπηρεσίες αντίστοιχες του γνωστικού αντικειμένου της θέσης αρμοδιότητάς τους με στόχο την εφαρμογή σχετικών ελέγχων, την επιθεώρηση και επιτήρηση της αγοράς και την παροχή πληροφοριών που θα συμβάλουν στην ασφαλή και αποτελεσματική χρήση των προϊόντων αυτών από τους πολίτες.

Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα με τους κωδικούς τους αναφέρονται στο Κεφάλαιο Α ́ της παρούσης «ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ»

FEK4K/2015

 

Για την Π.Δ.Μ.